Af: Jess Nykjær

Der var mere spænding denne torsdag, end man kunne forvente. Selvfølgelige hygger vi os i klubben, men at denne aften var noget specielt. Lå ikke lige i kortene, favoritterne var klar til at sparke røv.

Første parti færdigt. Willy og Davit ganske uretfærdigt for dem begge, var jeg så fokuseret på de 3 gevinst partier at jeg kun ved at Davit vandt. De 3 ”store” ikke hvad vi havde forventet.

Martin og Uffe blev slet ikke så dramatisk, som jeg havde forvendt et. Bla. Fordi det så ud, som at Uffe bare vandt, Martin eksperimenterede måske lidt, men Uffe. Han var bare bedst. Det så ganske overbevisende ud.

Første favorit nede. Arne mod Carsten. Efter kort tid, var Arne foran med Dronning, mod Tårn/Springer. Pludselig var spændingen tilbage, angående hvem der skulle være klubmester. Men Carsten er ikke berygtet/frygtet i Nr. Aaby og omegn for ingenting. Så hvad der så ud til en Arne gevinst, blev lige pludselig en Carsten mat.

Jess skulle møde Brian, de har kun spillet en million partier. Så Jess åbnede med d4. For måske første gang nogensinde, hvilket ikke var klogt mod en særdeles tændt Brian. Han spillede et af han bedste partier i år. Det var nok træthed/udmattelse der til sidst kostede ham mindst det halve og på et tidspunkt det hele. Hvilket Jess skyndte sig at tage imod.

Så hvad det så ud til en aften fuld af overraskelser, endte med megen lidt retfærdighed for de gode. Så de slemme vandt enu engang. Så denne gang bare 1 point til de gode

Se stillingen!