Af: Jess Nykjær

4 runde. Blev mere spændene end forvænte. For det første udnyttede Arne på fornemstes vis undertegnedes passivt, Arne virker skarp for tiden, det bliver spændene at følge ham i hold tuneringen. Nu hvor han igen spiller på sit gamle niveau.

Partiet Uffe mod Carsten, var ret spændene det så dog ud til at Carsten under hele partiet havde en lille fordel. Til sidst fik Carsten omsat fordelen til enu et point.

Philip fik en lektion af Davit. Philip fik dog senere på aftenen oprejsning i det udsatte parti, mod Mads. De havde måske misforstået det med tiden. Der blev brugt lige omkring 3 minutter på hele partiet. Så flot lyn af Philip.

Mads havde dog et flot parti mod Willy, hvor bla. Med et mere aktivt officers spil, hvor de lange linjer gav et flot løber spil, der til sidst resultere i en flot mat stilling.

Brian havde fuldt fokus mod Martin, hvor han var foran med en Officer og et Tårn. Da han lige glemmer fokus og laver et par hurtige træk. Martin vinder med det hurtige fusk han er kendt for.

Så endnu en spændene runde. Hvor folk fik, som forvædet. Selvfølgelige alt afhængig af hvem man spørger.

 

Se stillingen!