Af: Jess Nykjær

Ja, det er Mads Hansen. Han spillede fantastisk, han udnyttede i hvert fald, til fulde Nykjærs dårlige udvikling. Så med sund fornuft, havde han gevinst førende spil. Afsluttende diskede han lige op med fantastisk kombinationer, der gav nul chancer til modstanderen. Hvis han altså blev stående med Tårnet, på 7 linje. Her hvor han havde været så fokuseret, ventede alle i klubben bare på nåde stødet. Her faldt Mads tilbage i hans gamle fælde, hurtige træk uden at tænke på hvorfor. Så desværre var det tabt for Mads i 3 træk. Hvilket var heldigt, for Jess! Nu behøver han ikke finde en ny klub. Med det samme.

Carsten havde det, som en fisk i vandet, fribonde, tårnoffer. Til sidst gad Davit ikke længere, fornemt spil af Carsten.

Willy var oppe mod Martin, der spillede, som lyn og torden. Så Martin brugte kun af sin tillægstid, alligevel udspillede han bare den gode Willy. Så Willy måtte glæde sig over de gode boller, Lotte havde søret for at vi fik. Sidste gang var det æble kage, enu en gang tak til Lotte.

Philip skulle lige følge op på sin gevinst. Fra sidste gang. Han kalder sig nu ”jeg smadrede mads.com” Desværre var han oppe mod en Brian, der bare spillede bedre. Stilrent af Brian.

Vi husker også lige en tak til. Philip og Mads der er vores fantastiske åben, lukke hold. Altid en fornøjelse af have den slags i klubben.

Til sidst, er vi nået til det. Vi nok havde forventet ville blive aftens mest omtalte parti, veteranerne Uffe mod Arne. Andre stjal dog rampelyset. Det virkede, som om at Arne hele tiden lige var det halve træk foran. En fordel han forstod at udnytte, til hvad det virkede, som et fortjent point.