Af: Jess Nykjær

Første mand er Brian Magnussen, der fik lov til at rulle Arne i et voldsomt angreb. Hvor det så lidt ud, som om at Arne havde mistet troen på sig selv igen. Ihvertfald fik Brians angreb bare lov til at rulle igennem. Arne gav dog op, ganske uhøfligt 3 træk før matten. Brian er den første godkendte spiller i tuneringen. Med næsten 2 point over forvendt, kommer Brian for første gang over de 1400 i rating.

Næste godkendte spiller var oppe mod undertegnede, hvilkede gik godt de første 10 tæk. Så røg han i lyn fælden. Men med fremgang i spillet, må hans scorer på 1 point, før sidste runde også være godkendt. Så det går frem for. ”jeg smadrede mads.com” Bland andre kendt, som Philip.

Ud over at Jess personligt arbejder med sit tidsforbrug, prøver han også sammen med andre i klubben at påvirke lynhajerne i retning af, et bedre tidsforbrug. Med meget svingende held. Det går meget sidelæns, ofte en tur baglæns, til andre tider vist nok i alle retninger. I resten af sæsonen vil der dog være fokus på, et bedre tidsforbrug hos. Jess, Brian, Mads H. Philip og Davit.

Hvorfor partiet, med et tids forbrug i mange retninger. Ikke får den store omtale i dag, det kan i bedre gutter. M og D.

Uffe havde et meget lige parti, mod Willy men det var ham der hele tiden prøvede med en lille presbal. Så, som det ofte går i den slags partier, vippede partiet pludselig til den angribende parts side. Et ganske fortjent point til Uffe.

Carsten og Martins parti er udsat. Vi havde et af de sjældne dog! Vedkommende besøg fra Thomas, der også tog sig tid at annalysere med de hurtigste af spillerne.