Af Arne Madsen

 

Serie 1op i den gængse 8-mands gruppe samt en ny med kun 6 spillere på holdet. Det er denne sidste vi er tilmeldt. Det ærgerlige ved det er, at vi ikke kan rykkeop, til gengæld skal der heller ikke findes nogen nedrykker. Vi skulle starte med at møde Assens på hjemmebane, og første smutter bestod i, at Philip ikke mødte frem. Da kamplederen fik fat i ham, fortalte Philip at han først kunne møde frem på et for sent tidspunkt, hvorefter den kamp ville være tabt. I mangel af bedre ideer indsatte vi i stedet Ardak, som så heldigvis gjorde kål på Bent Lerke, Men som man kunne frygte kunne turneringslederen ikke acceptere denne fremgangsmåde. Når spilletiden starter står opstillingen ved magt, så vi måtte i henhold til de gældende regler lade Lerke vinde uden kamp over Philip.

Først færdig var Davit, der helt udspillede sin modstander. Det gik hurtigt, og det så flot ud.

Derefter tog Kaare en remis efter at have stået godt. Ok, men så gik det ellers ned ad bakke. Brian og jeg måtte ned. Førstnævnte efter en hæderlig indsats, jeg efter en noget mere pinlig en af slagsen. Til sidst sad Uffe, og det så mere og mere ubehageligt ud. Da der var mat i to, mistede modstan-deren imidlertid overblikket og tilbød remis!

2-4 efter en generel sløj indsats var ikke lige den start, vi havde håbet på. Det må jo så gå ud over Nyborg og Sydøstfyn, som er de resterende hold i rækken.