Af Jess Nykjær

Mange ting har betydning for starten på det nye år. For nogle er det når bøgen springer ud. For den fynske skakspiller, er det, når man står på havnen i Lundeborg. I år med 2 nye Nr. Åby spillere, Brian Magnussen og Jess Nykjær.

Lundeborg er altid lig god atmosfære og en masse snak med skakspiller fra det fynske. Da vi åbenbart var for gode, os fra Nr. Åby, fik vi ikke udleveret nogle af sponsorpræmierne. Vi hævnede os dog - samtlige spiller fra klubben vandt en præmie, 2 x delt andenplads, som vi var svært tilfreds med.

Brian, der med resten af basisgrupperne, var placeret i stuen vandt imponerende 4 af sine 5 point på tid. På 1. salen, hvor de lidt fine spillede os i mestergrupperne, som jeg og prins Henrik plejer at sige, bedre at have pøblen på afstand, da de alligevel ikke forstår at værdsætte os. I mester 3 hvor næsten alt gik i undertegnedes retning. Vigtigst af alt, de hvide sejre var ganske suveræne, de startede som sædvanlig alle med 1.e4, sort giver op.

Det vil selvfølgelig glæde os til at hilse på vores nye klub kammerater i klubben og alle mulig steder i resten af det skakspillende land.