Af Jess Nykjær

For alle der har spillet skak i så mange år, som undertegnede har man også opleve en tid. Hvor man ikke ønskede besøg fra de andre, når man havde tuneringer. Børn var ikke velkommen i de fleste klubber og røg var da noget, man helst skulle blæse i hovedet på modstanderen.

Så er det rart at der stadig er skakspiller, som Willy der ynder at spille skak rundt i de fynske klubber. I disse år følges han af lille skar, som Erik Pedersen, Ruben Jepsen, Birger Olsen med flere. Der med deres humør og spil beriger de omkringliggende klubber.

Willy er en altid velkommen og lun person. Med mange interessante partier, for Willy kommer ikke for at se skak, han kommer for at spille skak og alle udfordres på brættet. Hvis man ikke prøver så vinder man ikke! Med det som udgangspung sker der altid noget i Willys partier.

Martin Jørgsen annoncerede tidligt at han kom for at smadre Jess og Carsten. Resten ville blive udsat for eksperimenter. Det med eksperimenterne holdte stik, rart at glæden ved spillet er større end frygten for at tabe rating.

Arne Madsen havde en af sine bedre tuneringer, specielt den aften hvor han smadrede undertegnede. Virkede han svært selvtilfreds. Lidt mere skarphed mod Carsten, så havde han nok kaldt sig klubmester.

Uffe Lauridsen turnering var nok som, forvænt et. Specielt efter at han er blevet ramt af den frygtede og svært skak skadelig virus, der og så er kendt under navnet bridge.

Davit Grigorian står altid godt efter åbningen, det er bare det med tidsforbruget i resten af spillet. Når han bliver bedre til det, samt en bedre forståelse/erfaring med sine varianter bliver han hurtigt mesterspiller.

Carsten Sørensen omtales ikke da han helt frivilligt, under pres har lovet at der kommer et indlæg fra Klub mesteren. Hvor med vi også starter en ny tradition. Klub mesteren bidrager altid med et afsluttende referat om tuneringen.

Mads Hansen har nok spillet sin bedste turnering i sit liv, generelt har han totalt set, nok heller aldrig brugt så meget tid før i sit liv. Så måske bliver Mads nok nød til at bide i det sure æble, og blive bedre til at administrere sit tidsforbrug. Hvis han da vil over de 1900, som han så gerne vil. Et parti er sjældent blevet så analyseret, som hans første mester skalp. Matin Jørgensen. Så tillykke til Juniormesteren

Jess Nykjær her er der ikke noget at skrive hjem om. Brian og Philip har fået omtale, så nu er der ikke andet for end at sige end tak for denne gang. Vi ses i næste turnering.

 

Se slutstilling