Af Jess Nykjær.

Så fik vi Nr. Aaby´s 19 Open i gang, flere spillere meldte afbud af mange grunde, alle er selvfølgelige kommet på den sorte liste. Tuneringslederen skriver renter på, og forventer tilbage betaling over tid. Hvis vi så skulle se ud over turneringslederens næse, så kom tuneringen i gang og med flot skakkage.

Turneringens store favorit. Er selvfølgelige Martin Jørgensen der var oppe mod Mads, som han tabte til i klubturneringen, omkring træk 10-15 var partiet meget mistænkeligt og jeg var helt vild med Mads Hansens stilling. Men så faldt Mads tilbage i sin svaghed for hurtigt spil.

Et andet interessant parti var Davit mod Brian. Der var meget angreb, Davit fik en kvalitet. Men den store fejl låg i Davits dødssynd i skak. Når man glemmer at rokere og kongen er blottet, taber man 9 af 10 gange. Selv om man har venner med, i angrebet.

De sidste 2 partier var Kaare mod Philip og Ib mod Bent var kedelige på den måde, at det så ud, som om at underhundene havde opgivet på forhånd.

Hvilket er en uheldig tilgang til skakken. Kæmp og fald med støvlerne på. Undertegnedes fik hans største skak sviner, af Jesper Knudsen. Da jeg engang havde det problem omkring et parti. Hvilket var helt korrekt, alle kan tabe. Ellers havde jeg aldrig prøvet at slå spillere, som Kaj Rosel, FM Kristoffer Dyrgaard, IM Mads Hansen og mange flere. Hvis man ikke prøver vinder man heller ikke!