Af Jess Nykjær

Vi er nu 4 runder inde i vores i år, ganske lille turnering.

Desværre har vi måtte sige farvel til Bent Lerke, der er gået bort efter kort tids sygdom. Os der kender han vil altid mindes den høflige og lune herre. Selv om det med alderen blev flere nuller end ettaller, nød han altid sine partier.

Tilbage til resten af feltet, hvor man roligt kan sig at alle på nær Ib Juhl, faktisk har spillet en form for Lynskak dog med tuneringspligt. Hvorfor der også har været en del lyn fejl i de forskellige partier. Dog virker det, som om at Kaare Basse er ved at spille sig i form. Så i sidste runde skal både Ib Juhl og Kaare Basse vinde, for at få andenpladsen. Første pladsen er allerede i sikker havn hos Martin Jørgensen. Nogle modstander opgav næsten på forhånd, sådan har det set ud fra sidelinjen.

I 4 runde var der lokal opgør, Mads Hansen mod Kaare Basse godt nok har Mads lært 4 træk i engelsk, men han burde lige spille et par, partier igennem så han lære at forstå den gennerelle plan i åbningen. For Kaare havde det alt for let i det parti. Martin Jørgensen mødt Ib Juhl der havde sidste chance for at skabe lidt spænding om førstepladsen. Det var dog væk da et lidt for defensivt dronningetræk, afgjorde partiet efter bare 10 træk.

Sidste runde spilles efter påske så for vi at se hvad der sker her.

Stillingen