Af Jess Nykjær

Nr. Aaby Juniorskakklub.

Så er det afrundings tid, 3 mand var vi til stede i Svendborg. I Kort-Påske 2 havde vi i gruppe 2. Thomas Christensen. Der havde en fantastisk påske. Dem der ikke kender Thomas ville tro at det var den flotte 2 plads i gruppen, jeg her skriver om. Os der kender ham ved at, højdepunktet var at kvalificere sig til en af de 2 finale grupper. I DM i Lyn. Så på alle måde en rigtig godkendt påske.

kort pske grp. 4

I Kort-Påske gruppe 3. Havde vi Kasper Larsen. Vores skoleskak træner, der har fået humøret igen efter en uheldig divisions sæson. Kasper havde en udmærket turnering, og med lidt held var han havnet i præmierne efter en god start.

Sidst men ikke mindst, under tegnede der deltog i G7 gruppe 2. Jeg får nok lidt brok fra Carsten, da jeg undlod at gennemføre mit angreb, i 5 runder hvorefter jeg bare klovnede det hele væk. I 6 runde var jeg klar. Jeg havde taget en overnatning på hotellet, så med en fantastisk morgenmad var det ret nemt. Mod en modstander der var alt for venligt. I 7 runde var det alt eller intet, 3 pladsen skulle forsvares. Jeg var faktisk fortrøstningsfuld under hele partiet. Syntes jeg havde masser af muligheder og da jeg efterfølgende ikke tog mod hans offer. Var det sidste ikke så svært.

Billeder og resultater kan stadig findes på turneringshjemmesiden. Vi ses igen, næste år.

Kort påske 2 - G7