Skrevet af Arne Madsen

Mandag aften skulle 2. holdet skyde den nye holdsæson i gang med en udekamp mod O.S. For at sikre det bedst mulige udgangspunkt gik undertegnede i gang allerede over to uger før med at forsøge at få stablet et rigtig godt hold sammen. Det skulle vise sig at blive endog meget sværere end forventet.

Den første aften meldte Uffe afbud, hvorefter de tre første reserver også meldte fra. Undervejs i processen indløb der efter flere forviklinger  yderligere to afbud fra de spillere, der burde stå på holdkortet, samt fra en hel stribe af reserver. Jeg nåede faktisk helt ned til nr 30 på listen, men var alligevel kun i stand til at samle 6 spillere. Det gav en hel del frustrationer, og det får mig til at tænke (og nu også skrive), at mange måske skulle prioritere lidt anderledes. Jeg mener, vi er medlem af den samme klub, men der var ikke megen klubånd at spore. Holdskak er jo en holdsport, og datoen for årets igangsætning kan/burde vel ikke komme som en overraskelse for ret mange. Holdet blev reddet søndag eftermiddag umiddelbart før kampdagen, da 4. holdets kamp blev ændret, hvorved vi kunne disponere over Ardak. Endvidere fik vi René med, ved at jeg tilbød at køre over Haarby og tage ham med til Odense.

Samme eftermiddag ringede Brian og ville melde fra pga sygdom. Han fortrød dog, da han hørte om mine problemer med at samle hold. Han ville i stedet tage et par piller og få sig nogle timers søvn og på den måde forsøge at komme ovenpå igen. Han mødte da også frem, og det gælder også for Jan, der, hvis han ikke havde læst min rundsendte mail med holdopstilling og beklagelser over alt det ovenstående også ville have meldt fra pga rygproblemer. Tak til begge for at gøre noget for holdet!

Og så lidt om selve matchen: Det viste sig hurtigt, at O.S. stillede op i en meget stærkere udgave end os. Vi skulle ikke en gang score 2 point for at opnå vores forventede. Det viste sig da også, at vore reserver var klart overmatchede, og Brian og Ardak måtte ret hurtigt ned. Så kom til gengæld to halve til Kasper og Jan, inden René måtte ned. Så kom en god halv til Benny. Så vandt jeg søreme! Og til sidst kunne Emil ikke længere holde den halve. Summa summarum: Vi fik 2½, hvilket faktisk var over forventet.

Benny noterede afslutningsvis, at det var godt at se holdlederen vise vejen. Så var jeg glad, indtil han fortsatte med at sige, at jeg burde have gjort mig færdig noget før, så det kunne have haft en afsmittende effekt på resten! Ja, sådan skal man jo høre så meget…