skrevet af Jess Nykjær

 

Ja, hvem ved, men i skak er det dog lettere end mange andre steder, i livet. Derfor var Odense Mesterskaberne, et ideelt sted at få målt den aktuelle styrke og med en delt 1-3 plads, blev tuneringen godkendt. Kan anbefale Frems hjemmeside med masser af billeder og gode referater. Så god skak med masse spillere fra det ganske land var en weekend godt brugt. Kan anbefales til alle, og turneringens størrelse gør, at man bliver matchet maximalt.

Der ud over var det godt at bemærke, at Andreas har været en tur i skive til DM i hurtig skak, hvor det mest var erfaring der blev tanket. I en fantastisk stærk mester gruppe. Og positiv er at 1 af klubbens erfarne rotter endnu en gang er på tur til Ejby, hvor han har taget et hold af klub kammeraterne med. Følger spændt Phillip, Davit, Ardak, Kaare og Arne. Kaare og Arne er selvfølgelig storfavoritter i hver deres gruppe. Hvor det blandt andet rygtes, at Arne lavede et offer i partiet mod Bo Sørensen fra Frem. Skal nok se partiet før jeg køber den.

Her i uge 43 starter den fynske holdturnering også op. Stor favorit er Nyborg med 3 mand, på over 2000 på de 3 øverste brætter. Jeg spår min. 17 point på de brætter. Så påstanden er, hvis de gider, spiller Nyborg i divisionen igen fra næste sæson.

Glæder mig til at se et sæson oplæg fra diverse holdledere med deres tanker her i det nye år.