I løbet af det sidste år er der sket både store og små ting i klubben, så for at jeg selv kan holde styr på det prøver jeg at tage det nogenlunde i rækkefølge.
Ikke så længe efter at vi havde sidste generalforsamling gik vi hen og afsluttede holdturneringen, men et ganske fint resultat, vi blev nummer 3 og lå godt helt indtil sidste rundt, hvor vi ellers mødte lidt af en hård nød, vi lå ellers til at komme på en rigtigt flot andenplads, ligesom vi i år ligger godt i svinget til en top tre, dog uden de helt store udsigter til at få førstepladsen.
Men dette viser blot en ting, der i klubben altid har været vigtigt:

Vi skal have det hyggeligt mens vi spiller skak, og vi prøver på også at udleve denne filosofi til de normale klubaftener, dog kan vi stadig godt spille skak når vi nu skal tage det hele lidt seriøst, det har vi efterhånden vist nogle gange, og i år er ikke en undtagelse.

Derefter havde vi en lille hyggelig sommerafslutning, hvor vi fik ønsket hinanden god sommerferie, med tanke på at alt var fint og som det plejede.

Det viste sig dog i løbet af sommerferien at dette ikke helt var tilfældet, da vi fandt ud af at Skolen vi ellers havde spillet gennem og som var vores oprindelige fundament, havde truffet beslutningen om at spare skakken væk. Dette syntes vi var ærgerligt og noget vi gerne ville gøre noget ved i bestyrelsen.
Derfor valgte vi at lave tilbuddet om at skoleskakspillerne kunne komme og blive undervist af os gamle i stedet for, når vi nu alligevel mødtes for at spille om torsdagen, nu har det kørt et halvårs tid, og jeg er glad for at vi har kunnet tilbyde skoleskakbørnene muligheden for fortsat at kunne spille.
Vi har godt kunnet se at det har ramt os at vi ikke længere er tilknyttet skolen i samme grad som før, dette dog mest på Skoleskaksiden, om vi også senere kommer til at mærke det på seniorskak siden vides ikke endnu.

Vi fik ligeledes afholdt en lille 5 runders klubturnering, hvor selv de mindre erfarne spillere fik vist at det at de også kan slå fra sig når det kommer til de andre klubmedlemmer, hvilket altid er dejligt at se, især når det ikke er mig det går ud over.

 

Til sidst havde vi en juleafslutning, hvor vi for første gang i de seneste par år så en større tilslutning fra skoleskakbørnene, hvilket glædet mig da jeg så havde en chance for at få snakket med endnu flere end jeg ellers normalt har mulighed for, kan ikke huske hvordan konkurrencerne gik, men mener ikke det var så godt for mit hold, men det var nu engang en hyggelig aften alligevel.

Efter julen er der ikke sket så meget, der har skabt overskrifter, dog har det været rart at se at der efter et halvt år stadig er en del til vores klubaftener. Dette er også det vi skal have fokus på i fremtiden, fra da klubben startede for efterhånden ret mange år siden, og til nu, har klubben og dens stilling udviklet sig meget, og denne udvikling skal vi finde ud af hvordan vi bedst følger med, så vi forhåbentligt har en klub mange år ud i fremtiden.