af Jess Nykjær

Nr. Åby Junior 3 vs Odense 2.

Selvfølgelige! Vi havde jo Thea med denne gang.

Hun startede også flot, men en lille fidus fra modstanderen kostede desværre, ellers flot kæmpet. Havde en lille samtale med Ardak og Mads om at bruge deres tid lidt bedre. Det virkede :-) og begge havde fantastiske stillinger og udspillede totalt deres modstandere, desværre spillede Ardak så lige lidt lyn og ja tak sagde modstanderen. Mads havde en, for første gang i sit liv oplevelse! Han sad og spillede, som sidste mand. Hvilket tog hårdt på ham, Mads var meget glad og er nu topscorer med 2 point. Flot! Bliver spændende at se ham mod Læsefolkene.

Henrik måtte desværre ned mod bund solide Morten Jannik. Bag ud med, 3 kunne være en dårlig ting, men da vi stod til gevinst på de resterende brætter, var humøret højt. Davit viste lige far, hvordan man køre et point sikkert hjem. Flot spil fra den unge mand. Phillip skulle op mod, Flemming der har spilles skak i over 30 år. Men Phillip viste klart den bedste skakforståelse på dagen. Også rigtig godt!

Brian havde analyseret de sidste 2 holdkamps partier. Vi var blevet enige om, at han skulle have færre planer, man kan sjældent angribe over alt på brættet på en gang. Denne gang var fokus på et kongeangreb, der måske blev lige lovligt spændene til sidst. Men første Nr. Åby point kom i hus. Inklusiv undertegnedes point der kom i hus da modstanderen bare ventede og ventede. Så fik sort lov til at angribe, det blev en kort dag på kontoret. Men 5-3 blev det og vi er selvfølgelig stadig nr. 1 i Kreds 1. 

20.11 pic 1

20.11 pic 2