Af Jess Nykjær

 

Nederlaget til Læseforeningen 4 (på 6-2) gør ondt. Vi stod faktisk til næsten 2 point mere mod et hold med markant mere skakforståelse, og mod en klub der spiller mere serieøst skak. Mod en modstander der efter annalysere deres partier rigtigt meget. De havde en erfaring og ånd, der langt overgår vores. De var bedst og dermed kan man kun sige tillykke med en fortjent sejer.

Til gengæld skylder Mads Hansen kage til sine hold kammerater. At glemme at komme til holdkamp - ikke godt ;-) Jeg vandt partiet på førstebrættet, uinteressant. Videre til aftenens solstråle historie.

Brian Magnussen, den mest brandvarme spiller i klubben. Forventet scorer 0,37 udbytter 2 point af 3. Slå den, hvem som kan. Brian er selvfølgelige ikke kommet sovende til sin fremgang. Han spiller aktivt skak, træner sin spilforståelse og efter annalysere sine partier. Samtidig med at han er den på holdet der bruger sin tid bedst. Brian går benhårdt efter at blive årets Nr. Åby spiller ;-) Så alle opfordres til at følge Brians sti og I vil alle blive bedre skakspillere.

 

Tillæg fra Martin Lund

3. holdet har klaret sig over alt forventning i de første to kampe, desværre var dette en for stor mundfuld for holdet. Vi har også haft lidt problemer med at få fat i spillere i god tid, men det vil vi få ændret på. Carsten Sørensen har taget bolden, så hvis I ved, at I gerne vil/kan spille så skriv til Carsten og meld jer klar. På http://holdskak.skak.dk/TeamTour/Table?teamTourGroupId=143&teamTourId=33 kan I se kampene for 3. holdet. Vi har 2 kampe igen, så lad os lige få sluttet godt af :-) Dertil vil jeg sige, at det er så dejligt at se alle de unge skakspillere, som står klar til at spille. Ligeledes er Mads, Jan og jeg rigtig glade for at I gider bruge tid sammen med os til træningsaftenerne. 1. holdet spiller skak imod Læseforeningen på næste søndag (3. dec.), hvor vi vil gøre vores bedste for at hævne 3. holdet og ALLE er velkommen til at komme op og bakke os op. Vi håber at se jer :-)

Vi ses!