af Martin Lund

 

Lad mig sige en ting. I andre klubber snakker de meget om Nr. Åby Juniorskakklub og vi spiller sjovt, men de sidste par år har vi vist at vi er bygget af en anden støbning fx. oprykning til 1. division, vundet pokalturnering eller at Jørgensen står godt i samtlige af hans partier. I går viste 4 spillere at Nr. Åby Juniorskakklub kan blive ved med at overraske. 

2. holdet bestod af 1. Thomas, 2. Kasper, 3. Arne og 4. Jess. Og de var så uheldige at trække Læseforningen 1. holdet, hvis ratinggennemsnit vil jeg men slå omkring 2000. 

Jess spillede et flot parti imod Michael Lind og selvom det siger, at Michael havde noget efter lidt trickseri, så synes jeg bare Jess havde styr på tingene. Dejligt at se den måde Jess styrer dit spil og ved, hvornår han skal slå til. 
Arne havde hvid imod Jannick og det var vist bare en remis. Men Jannick er dog en skræmmende modstander med en masse esser i ærmet (som han viste senere), så det var et godt resultat for holdet. 

Kasper spillede sort imod Ken Rasmussen og jeg så ikke slutningen, men jeg vil sige, at på et tidspunkt så det ikke godt ud for Kasper, men lige pludselig var det remis. Rigtig flot af Kasper!

Foran 2-1 sad 1. brættet tilbage Thomas imod solide Lars Munk. Thomas stod lidt presset med det var næsten umuligt for Lars at lave noget som helst. Desværre brugte Thomas alt for lang tid, og for mig så det ud som om han slet ikke havde nogle planer. Det endte da også med et nederlag. 

I den korte pause brugte  vi energi på at få gejsten op hos 2. holdet og det virkede! :-D De endte med at vinde 3-1, hvor Jess udraderet Michael. Ja, undskyld men jeg stod og fik det ondt af Michael. Det var brutalt. Kasper bankede også Ken, da han overså en mat i bunden. Arne måtte ned imod Jannik og tilbage sad Thomas igen. Thomas havde haft overtaget men pludselig kom Lars igen og han overtaget spillet. Heldigvis var han blevet for fokuset på sine bønder fremfor dronnigen og da han lavede et ulovligt træk, hvor han var skak, så var det slut. 

STORT TILLYKKE TIL DE 4 GLADE NØRREÅBY-JUNIORSKAK-HUSIANSKERE!

pokal 2. holdet