Af Martin Lund

Og rosinen i pølseender har vi 3. holdet. Jeg må indrømme, at jeg ikke var alt for meget inde og se på deres spil, da jeg var godt i gang med at finde de ultimativt dårligste træk i min egen stilling, men jeg kan da sige en lille smule. 

Vi stillede faktisk rigtig fornuftigt op med Benny på 1. bræt, Rene som nr. 2, Brian på 3. bræt som har imponeret mig meget og så Buster til sidst, som har vist god spilforståelse i denne sæson, selvom han ikke er særlig skakaktiv for tiden ;-)

Benny slog Tommy Knoth vil er super imponerende. Tommy er en stærk spiller, så det er dejligt at se, at Benny stadig kan banke folk på 1800. 
Jeg så ikke hvordan Rene spil endte, men jeg var derinde og kigge på et tidspunkt og her stod Rene klar bedst imod Erik. Jeg vil gå så langt at sige, at man kunne se frygten i Eriks øjne, da han var helt væk (ifølge mig), hvis Rene havde spillet det præcist. Erik er en aggressiv mand, men kan ikke lide når det samme sker for ham, og havde Rene slået kontrakt, så var Erik vist bare bukket hurtigt under. Ærgerligt, men flot spillet af Rene.

Buster mødt Anton, og det så meget lige ud, men til sidst snød Anton Buster og fik hans løber lukket inde. Her valgte Buster at give op, hvilket var fornuftigt nok, men vi skal lige huske på, at Buster spillede næsten lige op imod en mand på 1650. 

Til sidst sad Brian imod Bo. Bo der lige har fået debut på Frems 1. hold. Igen så jeg ikke så meget men da jeg var derinde, havde Brian en masse fusk imod Bo, og jeg vil mene at på et tidspunkt, tror jeg at han kunne have givet Bo en slem hovedpine, hvis han havde spillet tårnet i bunden. Desværre endte Brian med at tabe.

WOW! Lad mig starte med at sige det. Vi har 4 spillere her, som spiller lige op med Frem 3, som har et ratinggennemsnit på ca. 1700. Det er mere end godkendt fra min sidste, og det er en fornøjelse :-) I kan bestemt være stolte af jeres indsats! Dertil var Buster med til at peppe de andre op, da de skulle spille lynomkamp, det viser da team spirit.