Af Jess Nykjær

Så var det tid til sidste Serie 1 kamp inden jul. Vi fik besøg af Tårnet 2. Lad det være helt klart, vi havde stillinger til mere. I hvad der nok bliver Tårnets dårligste opstilling, langt hjemme fra kunne flere ikke deltage. Så selv om vi tabte 5-3, var der faktisk flere lovende stillinger undervejs. Alle kæmpede deres bedste.

Arnes manglende Fynsserie hold, gjorde også at der sad 3 mand fra, Serie 1 holdet og spillede i Fynsserien.

Tilbage til os selv, Undertegnede fik en ganske sjov stilling, prøv at sætte brikkerne op på følgende måde Hvid. Bonde på g3-h4-b6, Konge på Kf4, Løber på La7. Sort. Bonde på h7-g6-f5, Konge på Kb7, Springer på Sf1. Sorts sidste træk var Kb7, hvilket giver en ganske sjov stilling, ved korrekt spil bør hvid holde remi, men springeren er altid svær at spille imod. For Hvid spilleren betyder det noget oppe i hovedet at han pludselig er bagud med en officer. En glimrende stilling at øve slut spil med. Selvfølgelige afslog jeg alle remis tilbud. Så længe vi ikke står til tab- spiller vi videre.

Vigtigste af alt, vi havde vores lykke bringer Thea Basse med igen. Hvor af overskriften, hun nåede over 60 træk, og sparede samtidig 17 minutter sammen. Så hun havde 1.47 minutter tilbage da modstanderen opgav. Når så Kaare så står og spiller smart, hos lille søster. Skal han huske på hvem der har scoret flest hold point i år. Drilleretten ligger lige nu hos lillesøster, så kom igen ;-)

Til alle der har hjulpet i Serie 1 i år, I ønskes en God Jul og et Godt Nytår!

Tak for indsatsen og kom frisk næste år :-)