Det var en kamp, der mest vil blive husket for kæmpe store fejl og god forplejning.

Kampen var blevet udsat pga. vinterferien. Vi kunne stillet et lidt stærkere hold ved at flytte kampen en uge. Min vurdering er at Frem 2 ved at rykke kampen en uge fik mulighed for at kunne stille med det stærkeste de kunne. Men okay de havde også noget at spille for, nemlig at undgå nedrykning, mens vores placering i rækken allerede 2 runder før afslutningen allerede synes besejlet på en 3. plads.

Inden kampstart var der fødselsdagssang og kage, da Mathias fra Frem fyldte år. Carstens kone havde endnu en gang bagt boller. Man skal altså være et skarn for ikke at kunne nyde både vores gode spilleforhold om søndagen på lærerværelset, så god forplejning og ikke at forglemme godt selskab fra både klubkammerater og udehold.

Martin Lund (hvid) vs. Brian Nielsen ½-½

Lund blev snydt i åbningen. Eller snød han sig selv. Efter omkring 10 træk hev han fornuftigt i ”remis-nødbremsen.” *

Mads Svendsen(sort) vs Niels Henrik Sørensen 1-0

Jeg selv fik et overtag efter åbningen. Niels Henrik brugte en masse tid, men fandt ikke rigtig noget der komplicerede stillingen. Derfor kunne jeg forstærke og til sidst bryde igennem.

Carsten Sørensen (hvid) – Alexander le Besq 0-1

Efter at det egentlig så bedst ud efter åbningen for Alexander, fik Carsten afviklet til et dobbelt tårnslutspil, der var bedre. Carsten spillede det vildt godt. Fik en gevinststilling, men byttede om på to træk og ups, så stod der en kvalitet i slag.

Martin Jørgensen (sort) – Mathias Meunier 0-1

Jeg tror kun det var de to der spillede partiet, der egentlig forstod hvad der foregik. Jeg synes, det så meget rodet ud. Jørgensen mistede/ofrede en bonde. Derefter gik flere bønder samme vej, men det lykkedes ham at komplicere stillingen. Desværre kostede et fejltræk alt muligt modspil.

Andreas Jakobsen (hvid) – Jan Kuntz 1-0

Et spændende parti. Begge spillere har samme spillestil, og er nogenlunde lige i styrkeforhold. Andreas spillede dog bedst på dagen. Han lagde et solidt pres i midtspillet, og det lykkedes ikke Jan at frigører sine officerer på dronningefløjen. En lille kombi og pointet gjorde samtidig Andreas til mesterspiller. Tillykke!

Thomas Christensen (sort) – Anton Kjeldsen 1-0

Thomas kom virkelig skidt fra åbningen. Var brættet blevet vendt efter 10 træk havde spillet ikke varet yderligere 10 træk. Det lykkedes dog ikke Anton at skabe et pres. Thomas afslog remistilbud, i dårligere stillinger. Efter tidsnødden lykkedes det Thomas at få et gunstigt slutspil, der vandt.

Kasper Larsen (hvid) – Albert Mechlenburg Møller 0-1

Kasper udspillede fra åbningen sin unge modstander. Vandt en bonde, som han tog med over i slutspillet.

Så indtræf katastrofen og i en ufarlig stilling gik Kasper mat i én.

Jess Nykjær (sort) – Markus Maagaard 1-0

Jess vandt en officer i en åbningsfælde. Man skulle dog på den anden side af de 40 træk, før modspil og små tricks ophørte og Jess kunne bogføre et point.

*remis-nødbremse: Noget stærkere spillere kan hive i inden deres stilling bliver for dårlig. Nødbremsen fungere kun mod dårligere spillere.

 

Mads Svendsen