Af Jess Nykjær

Det kommer ikke, som en overraskelse at vores Fynsserie hold rykker ned i år. Den vigtigste grund er desværre de mange afbud. Eller sagt på en anden måde, mange spillere har haft fornøjelsen af at deltage på 2 holdet. 20 mand høj i de første 6 runder. Men faktisk har holdet haft en bedre sæson. End plaseringen indikere. Der er scoret en del over det forvendte. Kun detaljer har gjort at scoren ikke er højre. Trætte spillere har sidst på aftenen koste på bundlinjen. 15 point ind på kontoen, mod en forventet på 11,87 er jo ganske imponerende.

Hvilket jo også ganske flot var illustreret her i 6 runde, hvor man gik uimponeret til de divisions erfaren spillere fra Svendborg. Tårnet har i år haft nogle dårlige oplevelser med Nr. Åbyspillere. Blandt andet med Thea der i år med sine 2 point, har smadret al modstand. Fra Tårnet med sit gode humør. Vigtigere er at hun også er årets Basse.

Andre på holdet er Emil Harndal der var oppe mod 2000 manden Michael Nord. Længe var Emil godt med, men det kostede på klokken. Da der skulle spilles hurtigere måtte han ned. Arne og Uffe var også oppe mod ganske stærke spillere. Men som Arne sagde, for 10 år siden havde vi været mere friske og vundet vores partier. De 2 halve var ganske flot. John og Lllia trådte til i sidste øjeblik. Da der kun var 6 mand klar, men de kæmpede bravt før de måtte ned. Mads blandede lige 3-4 varianter, hvilket man ikke gør ustraffet. Davit hvis skakforståelse, er konstant stigende vandt en kvalitet ved en flot variant. Hvor efter han flot kørte pointe hjem.

Så alt i alt, 3 point mod Tårne flot gået af 2 holdet.