Nr. Åby Junior skakklub.

Fra bestyrelsen.

Vi undskylder de fynske klubber der i denne sæson, er blevet ramt af de problemer vi har haft med at få spillere til at spille på vores hold i Serie 1 hold og i Fynsserien. Specielt når vi skulle på udebane, med sene hjemkomst tider, har vi været udfordret.

Vi indså ellers kort inde i sæsonen at vi havde været for optimistiske i forhold til antallet af hold vi kunne honorere i det Fynske. Derfor vi trak Serie 1 holdet, da vi nåede placeringskampene, og vi derved vurderede at skaden var mindst. Herefter vi havde en forventning om, at det nu nok skulle gå.

Desværre har vi, også budt for mange af vores modstandere, at vi har haft spillere der ude blev, af den ene eller anden grund. Dette har været på både 2 og 3 holdet. Dette er ikke acceptabelt, hvilket vi undskylder for.

Helt skidt blev det her i sidste runde. Allerede fredag blev det klart, at det ikke var muligt at stille hold til sidste runde. En kommunikationsbrist gjorde dog, at der hverken blev givet besked til givet besked til FSU og specielt Nyborg skakklub beklager vi meget.

I Nr. Åby Junior skakklub, beklager vi og håber aldrig mere at vi vil udsætte vores fynske medklubber for en lignende behandling.