Af Jess Nykjær

2 runde, let overstået og denne gang med mere fokus på gruppe 2. Jeg holdet et øje på gruppen denne gang, de fleste kom godt fra åbningen.

Ja!! Mads Hansen og Nedas Kristopaitis, snød mig de var færdig før jeg havde lavet mine 5 første træk. Så i kampen mellem de 2 lyn hajer, konkludere jeg bare at den smilende og mere erfarne Mads, snød den yngre klub kammerat.

Thea Basse havde en spænde trussel i f-linjen. Hun var kommet ganske fint fra åbningen, mod den erfarne Ib Juhl. Men med over 50 år ved brættet har han også en god og solid erfaring. Hvilket også viste sig i midt spillet, hvor hans bedre administration af tiden viste sig udslags givende.

Davit Grigorian havde i første runde brugt sin tid fornuftig og med godt spil kørt et point hjem mod Thea. Nu hed modstanderen Esben Andersen. Så her kom Davits fremgang på en hård prøve, også her så det ud til at det hurtige spil, mod den mere erfarne herre kostede i sidste ende.

Kaare Basse, vores store håb i gruppe 2, skulle møde Willy Hansen. Her var der 2 gutter der forstod at bruge deres tid fornuftigt. Kaare forstod dog at udnytte de fejl der sneg sig ind hos Willy. Så fik han lige en pind i skabet.

Brian Magnussen havde nu den pligt at vinde over Bent Lerke. Vi kunne jo ikke have at alle fra Assens fik point i Nr. Åby, samme aften. Bent var så flink at gå lige ind i den variant Brian kan. Der ud over supplerede han lige med lidt officerer i tilfælde af at Brian skulle have glemt noget af varianten. Hvilket var pænt af ham.

Hvorfor vi i næste runde har 3 vigtige Nr. Åby opgør. Davit, Kaare og Brian har alle i toppen en Assensmodstander. Nr. Åby fanklub holder nok ikke med de samme spillere, som de gør i Assens fanklub. Men alligevel lad os være nogle gode værter og banke dem 3 nul.

Her til sidst gruppe 1. Ja der skulle der stå en helt masse, men desværre kan jeg kun huske at Carsten Sørensen. Spillede e4 og nogle hvid spiller vandt. Skal prøve at gøre det bedre næste gang.

 

Stillingen Nr. Åby Open