Klub turnering 2018

Af: Jess Nykjær

Så er vi i gang med klubtuneringen, 10 deltager der bare vil spille skak. Hvilket er en god ting. Hvilket passer meget godt, med klubbens aktivitet niveau lige for tiden. Vi kunne se mod mægtige, Frem der excellere på ungdomssiden. Men stærkeste spiller i klub tuneringener en 1700 ungdoms spiller. Samt 14 mester spiller der ikke gider at spiller om den største titel. Klub mester. Et problem som består i de fleste fynske klubber. Mester spiller der har for mange dårlige undskyldninger, er jo gammelt kendt. Har personligt aldrig forstået problemet.

Tilbage til det positive. Første runde i fuld gang og heldigvis mere spændene end jeg havde regnet med. Mads havde faktisk chancer mod Carsten der nok tog lidt for let på opgaven i starten, men da kan lige strammede grebet, var det sket. Brian mod Uffe, Brian vandt en bonde og fik en fantastisk stilling, så bestemte han sig lige for at spille G-bonden frem, hvorefter han stod til tab. Så om Uffes remi med Brian. Var det nok mere træthed og uret, end stillingen der afgjorde det. Martin han smadrede bare Philip, men Philip har masser af godt humør og skal nok få lært mere med tiden. Jess havde den flinke Willy han gik allerede i fælde nummer 2. Derfra var det ikke så svært, men Willy skal nok få sine point. Det gør han altid.

Dagens parti var mellem Davit og Arne der begge, mere end en gang stod begge til gevinst. Hvor man måske så fik en remi. Hvilket betød sejer for Davit og tab for Arne. Men bare rolig de skal nok begge 2 vinde i løbet af tuneringen.